CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

5 Canale de youtube de unde poti invata engleza și alte chestii interesante!

  1. English with Lucy

Lucy este o bombshell blonda din UK care a studiat predarea limbii engleze, a predat prin Spania si de cativa ani are un canal de youtube extrem de popular.

Temele propuse sunt foarte comune în limba engleza și abordarea este una foarte casual, simplă, pentru că cei care ii urmaresc videourile sa nu se plictiseasca.

Explicatiile gramaticale sunt foarte bine puse la punct și usor de reținut.

2. The School of Life

Acesta este un canal de youtube cu tematică filosofica. Se abordează diverse probleme șii intrebări pe care noi le intalnim in viața cotidiană, indiferent de vârsta sau locație și sunt discutate, exemplificate și sustinute prin exemple din filosofie.

Ce este extraordinar de placut la aceste videouri e faptul că vocea dublata este a Filosofului contemporan, Alain de Botton, un Elvetian care a locuit toata viata lui in UK și are un accent foarte clar, iar videourile sunt explicate prin animații foarte ușor de urmărit.

3. mmmEnglish with Emma

Emma este un profesor de engleza popular pe youtube. Videourile ei sunt foarte utile, scurte și temele simplu explicate. Accentul este unul foarte britanic, ceea ce este ideal pentru orice vorbitor de engleza. Printre videourile ei cu tematica a gramaticii engleze, întalnim și videouri foarte utile unde ne putem exersa partea de vorbit și accent.

4. Zoella

Ideal pentru fetele pasionate de beauty, travel and stuff.

Zoella este unul din cei mai populari youtuberi din lume. Are peste 12 milioane de subscribers doar pe unul din canalele sale de youtube. Temele abordate in videourile sale sunt extrem de mundane si tipice unei tinere energice din U.K.

Veți putea asculta un accent frumos britanic și sa vedeți cum arată viața unei tinere care locuiește în Brighton-Londra.

5. Estee Lalonde

O canadiană care locuiește în Londra de aproape zece ani. Are o engleza foarte frumoasă, iar videourile ei sunt extrem de variate. Puteți urmări viața ei in Londra, arhitectura de acolo, ziua obisnuita din viata unui locuitor al capitalei britanice, idei de rețetee, cele mai noi trenduri și foarte multe calatorii.

Tip – nu folositi subtitles pentru ca nu sunt foarte corecte