CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

Cum să te înscrii la un curs de engleză la Acord School?

Înscrierea la cursurile de engleză de la ACORD School este o procedură simplă și rapidă. Este suficient să accesezi www.acordschool.ro sau intri pe pagina noastră de FACEBOOK și să te informezi despre noi. În cazul în care vrei să ajungi la sediul nostru, îl găsești aici.

Dacă vrei să frecventezicursurile noastre de engleză dar nu dispui de suficient timp, fiind ocupat cu universitateasau serviciul, graficul nostru este astfel structurat, încât vei avea posibilitatea să-ţi alegi orarul care îți convine. Despre eficienţa cursurilor putem vorbi la nesfârşit. Este important ca studentul să perceapă importanţa acestora în formarea personală şi profesională.

Învață engleza cu Acord School

Ce îţi oferă ACORD SCHOOL?

Îţi deschide calea către nenumărate posibilități profesionale, te ajută în dezvoltarea personală şi îţi formează caracterul. Pentru Şcoala ACORD SCHOOL am selectat cei mai buni profesori, cei mai competenţi, cei care, pe lângă vocaţie, cunosc şi modalitățile de predare, sunt veseli, energici și ştiu să devină prieteni cu elevii noștri.

Creată în 2011, aceasta este prima Şcoală de Engleză care ajută la familiarizarea cu limba engleză în cel mai plăcut mod, iar la acest moment avem 5 locații unde poți studia engleza. Noi punem accent pe calitate și pe capacitatea înaltă de însușire a limbii engleze. Fie pentru a consolida cunoştinţele, fie pentru a urma unul din cursurile intensive, merită să vă înscrieţi la ACORD SCHOOL.
Învață engleza cu Acord School
Pentru a te convinge, vezi câteva motive prin care engleza de la noi este cea mai bună:

- profesori calificaţi şi competenţi de a transmite elevilor informaţie multă în timp record;

- cursuri zilnice, studii intensive şi câte 2 ore astronomice de discuţii;

- fiecare student este abordat individual, fiecare modul, termen care nu este înţeles îi este explicat în totalitate;

- echipa care lucrează la ACORD SCHOOL este tânără, energică, modernă, ambiţioasă;

- profesorii sunt selectaţi în funcţie de mai multe criterii, foarte importante în procesul educaţional;

- la sfârşitul cursului, fiecare tânăr susţine un test care îi stabilieşte nivelul de engleză;

- fiecare participant primeşte un certificat în care este specificat nivelul englezei pe care l-a atins;

- în cadrul Şcolii de Engleză ACORD SCHOOL există câteva reguli (exemplu: discuţii doar în limba engleză, lipsa absenţelor) care ajută tinerii să vorbească mai bine limba engleză;

După înscrierea la cursurile de engleză se stabileşte nivelul de engleză pe care îl deții, iar ulterior, se indică cursurile pe care trebuie să le frecventezi.

Iulia Dumitrașcu

0729 577 777