Diana Chelaru

+40770872631

info@acordschool.ro

Încă din primul an de facultate, studiind Comunicare și Relații Publice, mi-am dorit să mă implic în cât mai multe activități care să îmi dezvolte abilitățile de comunicare și care să-mi ofere cât mai multe experiențe specifice studenției.acordschool

Îmi doresc să descopăr cât mai multe lucruri noi și cu fiecare experiență nouă pe care o trăiesc, ajung să evoluez din toate punctele de vedere și asta mă face să îmi doresc mai mult să mă cunosc pe mine, cea de „mâine”, într-o variantă mai bună decât cea de „ieri”.

Astfel, am ajuns să colaborez și să fac parte din echipa Acord School, care m-a făcut să trec de o barieră de neîncredere și care mi-a devenit o a doua familie, grație ambientului creat de oamenii pe care îi am alături în fiecare zi la birou.

Prima impresie pe care am avut-o în momentul în care am ajuns la locul de muncă a fost: „Uau! Locul și oamenii de aici sunt prea faini!”. Mi-am spus să nu fiu mult prea optimistă, fiindcă lucrurile se pot schimba, dar din fericire, totul a rămas la fel și am stabilit rapid relații de prietenie cu colegii mei.

Acord School mi-a oferit ocazia să mă dezvolt în domeniul care îmi place și pe care l-am studiat.

Toate acestea mă fac să vin cu drag muncă și mă motivează să învăț mai mult.