Ágota Fésüs

+40786 654 000

info@acordschool.ro

Încă din școala generală îmi placea să învăț limbi străine, dar limba engleză era prima, și cea mai importantă limbă pe care voiam s-o învăț. Fiind copilă mică, ascultam cu fascinație conversațiile din filmele în limba engleză, încercând să vorbesc și eu, spunând numai cuvinte fără sens, care parcă sunau a engleză. Pasiunea aceasta pentru limbi nu m-a părăsit niciodată, și nu o să uit senzația aceea minunată de realizare, cum încetul cu încetul am reușit să înțeleg și să zic din ce în ce mai multe cuvinte în engleză, și nu numai. Pot zice cu fericire, că deja am ajung să vorbesc patru limbi, și nu am de gând să mă opresc aici.Elementary Cluj

Deși atunci încă nu știam răspunsul la întrebarea bine cunoscută de toți copii: “Ce vrei să faci, când vei fi mare?”. Simțeam însă, că trebuie să fie ceva legat de una dintre limbile pe care o cunosc. Tocmai din cauza aceasta m-am decis să continui pe această cale, studiind diferite limbi și literaturi la Facultatea de Litere. Anii petrecuți aici mi-au confirmat decizia inițială și așa am ajuns să încep să predau, să îmi împărtășesc cunoștințele și cu alții. Inițial am predat limba maghiară, timp de o perioadă foarte scurtă, la o școală generală. Atmosfera cu copii de acolo era una foarte bună, dar orele erau foarte rigide, fiindcă eram nevoită să urmez niște planuri de lecții seci, lipsite de imaginație și creativitate.

Când am aflat de oportunitatea oferită de AcordSchool, știam că este șansa mea de a ajunge într-un mediu  tânăr, prietenos, cu oameni minunați, unde nu voi mai fi legată de planuri de lecții stricte, de  formalități plictisitoare, pentru că AcordSchool pune accentul pe dobândirea practică a cunoștințelor, acordând atenție fiecărui cursant. Am ajuns să predau prin cele mai interactive metode posibile, incluzând materiale audio și video, jocuri și exerciții în perechi sau în grupe, punând accent foarte mare pe conversație, și pe dobândirea și înțelegerea informațiilor noi în context.DSC02031

Cunoașterea limbii engleze este esențială în zilele noastre, oferă mii de oportunități, fie vorba despre job, călătorii sau hobby. Iar scopul meu este, ca studentul să fie încurajat, motivat și să se simtă comfortabil în mediul în care învață. Să aibă o relație prietenoasă cu mine si cu ceilalți colegi, să nu îî fie frică să întrebe, să învețe. La fel cum și eu, profesoara învăț câte ceva de la studenții mei în fiecare zi, venind din diferite domenii și părți ale lumii.

Îmi place să predau, să-mi împărtășesc cunoștințele cu alții, chiar consider că AcordSchool este mediul perfect de a dobândi cunoștințe noi și de a se dezvolta în fiecare zi, într-o ambianță veselă și activă, atât pentru cursanți, cât și pentru profesori.