Mădălina Fădur

+40748576561

info@acordschool.ro

Buna, mă numesc Mădălina și sunt o fire prietenoasa, energica și dornica de a invata mereu lucruri noi și de a accepta provocări. Pentru mine, meseria de profesor a fost dintotdeauna o provocare, deoarece un bun dascăl nu se gândește numai la stăpânirea disciplinei lui, ci și la felul în care studentul sau elevul foloseşte în mod independent ceea ce a învăţat.

Madalina Fadur

Mi-am ales meseria de profesor în ideea de a da dovadă de iscusinţă, talent, răbdare și multă dăruire, iar pasiunea pentru limba engleză a luat naștere încă de la grădinița, când am început sa învăț culorile și numerele prin jocuri atent pregătite de domnișoara profesoara. Pe parcursul anilor de școală, am avut norocul sa am parte de profesori de limba engleză care m-au inspirat și datorita cărora (acum) am un bagaj vast de cunoștințe. Din acest motiv, dintotdeauna mi-am dorit sa inspir (și eu la rândul meu) alți oameni, lăsând ceva in sufletul și mintea fiecăruia. De asemenea, cred cu tărie ca un profesor adevărat trebuie să aibă un minim de iubire față de a împărtăși ceea ce știe cu ceilalți, să îsi dorească să inițieze pe cineva, așa cum au făcut și alții cu el și să ofere studenților șansa de a-l vedea ca pe un model.

Intr-o societate in care limba engleză este din ce in ce mai utiMadalina Fadurlizată și cerută, consider că oportunitatea de a o invata la AcordSchool prin tehnici noi și interactive este un lucru de care ar trebui sa profite oricine.

Consider ca nimeni nu se naşte învăţat, nici măcar un profesor. Însă ingredientul cel mai important în a fi profesor este cunoașterea de sine, de a-ți ști limitele si de a-ți cunoaște posibilitatea de a fi pus în situații limită, precum de a te modela după fiecare student în parte.

Grigore Moisil afirma că “un profesor bun e cel care te face ca lucrurile mai grele să ți se pară ușoare”. Ei bine, aici, la AcordSchool, noi chiar asta facem. Începuturile sunt grele, însă cu multă voința și dedicare drumul spre cunoaștere (parcurs atât de profesori, cât și de studenți) va fi unul presărat cu zâmbete și informații folositoare atât pe plan personal, cât și profesional.