Iulia Dumitrașcu

0729577777

acordschool@gmail.com

Încă din școală îmi plăcea să studiez limbile străine, fapt care mi-a ușurat alegerea viitoarei profesii. Cu toate că nu eram sigură că vocația mea este profesarea (ceea ce se întâmplă cu majoritatea studenților la început de cale), cei 4 ani de universitate m-au convins că am făcut alegerea corectă. La facultatea de Limbi și Literaturi Străine am avut norocul să o întâlnesc pe profesoara mea de limba engleză, care m-a apreciat și m-a îndemnat să merg la o școală să predau limba engleză, chiar dacă încă nu aveam experiență.

Iulia DumitrascuAcum sunt profesoară de limbă engleză și țin foarte mult la profesia mea pentru că lucrez cu adevărați profesioniști. Am început să predau cu câțiva ani în urmă, făcând pași mici, dar siguri. Am ales ce iubesc și acum iubesc ceea ce am ales.

Fiecare lecție reprezintă o provocare pentru un pedagog pentru a-i reuși să capteze interesul studenților, să-i conducă cu pași tot mai siguri în lumea acestei limbi. La Acord School, lecțiile se petrec într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă care încurajează studentul să învețe ușor și productiv.

La AcordSchool, profesorii dau dovadă de multă creativitate atunci când organizează o lecție, pregătesc diverse activități interactive, jocuri, iar materialele audio și video facilitează în mare măsură procesul de învățare. Mai mult de atât, acesta se bazează pe comunicare verbală și interacțiune în perechi sau echipe, ceea ce le permite studenților să-și facă prieteni noi.

Scopul meu este să-mi învăț studenții ca să poată utiliza limba! Îmi place să experimentez și să fac lucrurile ordinare într-un mod diferit de fiecare dată, de aceea în timpul orelor organizez diferite activități în care studenții aplică în comunicare vocabularul necesar și temele de gramatică: munca în grup, jocuri de rol, domino, loterii, concursuri, karaoke, „show-uri TV” și multe altele.

Fiecare părere și cuvânt contează, deoarece scopul final este de a ajuta studenții să se exprime liber în limba engleză. Pun accent pe calitatea cunoștințelor și mai ales pe diversitatea metodelor de a le prezenta – fie schematic, fie prin mijloace multimedia. Datorită acestui fapt engleza se învață rapid, eficient și distractiv, iar studenții se simt liberi, degajați și încrezuți, indiferent de vârstă sau statut social.Iulia Dumitrascu

Sunt multe lucruri care mă fac să îmi iubesc profesia, însă cel mai prețios moment este atunci când studentul îți spune cu bucurie că sfaturile și cunoștințele pe care le-a obținut cu noi, l-au ajutat să obțină un post de lucru dorit, să susțină examenul, sau să plece peste hotare.

De aceea, îndemn studenții să nu ezite și să studieze limba engleză acum pentru a obține succes în viitor, iar ACORD SCHOOL este locul unde ei pot obține cunoștințe calitative, inovative și eficiente.