Andreea Bracon

0745813215

acordschool@gmail.com

Bună, sunt Andreea și ,după cum veți descoperi sunt ambițoasă, spontană, dinamică și foarte curioasă. Iar ce îmi place cel mai mult la meseria de profesor este faptul că imi pot dezvolta personalitatea.Pre-Intermediate course

Zi de zi, trebuie să fac față provocărilor, care apar la fiecare lecție, ceea ce mă împinge spre noi culmi ale cunoașterii pedagogice. Acest aspect al meseriei pe care o îmbrățișez, mă determină să caut mereu, să îmi însușesc metode noi de predare, pentru a mă adapta varietății de personalități și de stiluri de învățare ale cursanților mei. La Acord School, fiecare lecție este diferită, deoarece fiecare cursant este unic.

Din fericire, limba engleză este aceeași pentru toată lumea; aceeași limbă armonioasă, melodioasă și extrem de utilă în toate domeniile de activitate, pe care cursanții noștri le esfășoară. Nouatatea în ceea ce privește centrul de limbi Acord School, este deschiderea profesorilor și atmosfera relaxantă de lucru, pe care eu și colegii mei încercăm să o creăm, de fiecare dată.Pasiunea este cea care mă ghidează, învolburata istorie, sublima literatură, marile opere ale literaturii universale, care s-au scris în această limbă, sunt doar câteva dintre motivele, pentru care mă simt mândră că o pot împărtăși și altora.Pre-Intermediate course

Limba engleză este ”a work in progress”, iar cheia succesului o reprezintă perfecționarea cunoștințelor deja dobândite, dar mai ales însușirea altora noi. Acord School încurajează deviza marelui sculptor și pictor Michelangelo, care a afirmat la onorabila vârstă de 87 de ani, că încă învață. Învățatul nu se termină niciodată, pentru ca progresul să fie o constantă. De aceea sunt foarte încântată, atunci când descopăr motivația și ambiția studenților mei de a învăța o limbă nouă, diferită de cea maternă.

Cu zâmbet, energie pozitivă și profesionalism, Acord School este locul ideal pentru orice peroană care dorește să mai urce o treaptă pe scara dezvoltării profesioanale, dar și personale. Primul pas este cel mai greu, Acord School te ajută să continui!