CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

10 Motive de ce ar trebui să înveți Limba Engleză

Cu toate că limba engleză este cunoscută, sau cel puțin înțeleasă de mulți oameni, mai sunt și persoane care habar nu au la ce bun le-ar prinde aceste cunoștințe. Iată că scriu acest articol ca o îndrumare pentru cei care încă se îndoiesc de a învăța sau nu engleza.AcordSchoolRo-Engleza-Iasi

1. Engleza este limba cea mai frecventă vorbită în lume. Una din cinci persoane poate vorbi sau cel puțin înțelege limba engleză.

2. Limba engleză este limba științei, a aviației, a calculatoarelor, a diplomației și a turismului. Cunoașterea limbii engleze va crește șansele de a obține un post de muncă bine plătit într-o companie multinațională din țara ta sau chiar și în străinătate.

3. Engleza este limba oficială a 53 de țări. Asta înseamnă o mulțime de oameni pe care ai putea să îi cunoști și cu care ai putea să vorbești.

4. Limba engleză este vorbită ca prima limbă de către aproximativ 400 de milioane de oameni din întreaga lume.

5. Engleza este limba industriei mass-media. Dacă cunoști engleza, nu mai trebuie să te bazezi pe traduceri sau subtitrări pentru a te bucura de cărțile, melodiile, filmele și emisiunile tale preferate.

6. Engleza este, de asemenea, limba internetului. Multe site-uri web sunt în limba engleză – iar cunoașterea limbii îți va permite să înțelegi și să participi la forumuri și discuții.

7. Limba engleză se bazează pe un alfabet simplu, care este destul de rapid și ușor de învățat în comparație cu alte limbi.

8. Engleza nu este doar utilă – însăși procesul de studiu îți oferă o enormă satisfacție. Te simți minunat atunci când faci progrese. Iar fiecare oră pe care o vei petrece studiind engleza, te va aduce mai aproape de perfecțiune.

9. Deoarece limba engleză este vorbită în multe țări, există mii de școli din întreaga lume care oferă programe în limba engleză. Dacă vorbești engleza, există o mulțime de oportunități pentru tine de a găsi o școală și un curs care se va potrivi nevoilor tale academice.

10. Pentru că e distractiv! Prin învățarea limbii engleză, vei afla, de asemenea, despre alte culturi. Chiar și cele mai puține experiențe te vor face să crești mai mult ca persoană decât învățând valorile, obiceiurile și modul de viață într-o cultură diferită de a ta.